Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Μύνηση Ντενίση σε Λαζόπουλο για την προβολή της τσόντας της! Δείτε ολόκληρη την ταινία εδώ!!!

Μπες αν είσαι πάνω απο 18! ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ

΅

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

imgresΈξαλλη η Μιμή Ντενίση με την προβολή της απαγορευμένης ταινίας πορνό από το παρελθόν στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου. Τι δείχνει η τσόντα της Μιμής Ντενίση;
Η Ελένη Ντάνου (Μιμή Ντενίση) υπογράφει το σενάριο και πρωταγωνιστεί.Ταινία-φάντασμα πλέον, καθώς η γνωστή ηθοποιός φρόντισε ν’ αγοράσει όλες τις κόπιες και το διαφημιστικό υλικό.

Δείτε την επίμαχη ταινία


ΜΙΚΑΕΛΑ Ο ΓΛΥΚΟΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ-ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ (ΕΛΕΝΗ ΝΤΑΝΟΥ)

τΈτος Παραγωγής: 1974
Γλώσσα: Αγγλική

ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 17 ΧΡΟΝΩΝ

asdΠερίληψη: Η Μικαέλα και ο Αλεξ φτάνουν στη Χαλκιδική, όπου βρίσκεται ο άντρας της Μικαέλα, ο Φρέντυ, που επιβλέπει την ανέγερση μιας μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας. Στο διάστημα που θα καθίσουν εκεί, η Μικαέλα θα αποκτήσει πολλές ερωτικές εμπειρίες.


1Η Μιμή Ντενίση έστειλε την Παρασκευή το πρωί εξώδικο στα γραφεία του ALPHA που ανέφερε: «Σύμφωνα με πληροφορίες μας το οπτικό υλικό που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της ανωτέρω εκπομπής υπάρχουν σκηνές από έργο, του οποίου τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν κατ’ αποκλειστικότητα στην εντολέα μας Μιμή Ντενίση. Η ως άνω προβολή έγινε χωρίς την έγγραφη άδειά της, η οποία ρητώς σας αναφέρουμε πως δεν υφίσταται». Κάντε κλικ στην εικόνα δεξιά για να διαβάσετε ολόκληρο το εξώδικο της Μιμής Ντενίση στον Λάκη Λαζόπουλο.